Sök recept här!

torsdag 5 januari 2012

Croustades med ädelost och fikonmarmelad


Idag gjorde jag några sådana här goda croustades som aptitretare innan maten.
Perfekt om man har en öppnad tub med ädelost i kylen sedan julen.
Enkelt och gott!

Ingredienser:
1 pkt färdiga croustades
ädelost på tub
fikon marmelad

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Tryck ut lite ädelost i varje croustades och klicka i lite marmelad. Sätt in i ugnen tills osten smält, ca 15 minuter.
Låt svalna lite och servera genast!






Eftersom vinterkylan och snön inte vill komma till mig, så åkte jag till den istället :)

Kram

4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Ser gott och enkelt ut! Har i alla fall en massa fikonmarmelad i kylen... ;)

MÅ Gott sa...

Härlig vinterbild, mys!

Kakan nedan - är det den som även kallas björnkaka? Det är också en mjuk kaka som man delar när den är varm och lägger på god fyllning.

Trevlig kväll!

Mor-Mia sa...

Jag har faktiskt ingen aning om kakan brukar kallas björnkaka, men de låter väldigt lika :)

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Åhh, vilken underbar kombination! Jag älskar fikonmarmelad <3