Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén.. |
Receptkälla: arlaköket
Ingredienser:
räcker till ca 4 portioner
600 g fläskfilé
1 purjolök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
smör
2 dl vispgrädde
2 msk konc kalvfond
1 tsk malen ingefära
1 tsk malen kanel
1 tsk soya
½ dl russin
Gör så här:
Skär köttet i tjocka skivor och purjolöken i bitar. Salta och peppra köttet. Bryn det i smör i en stekpanna. Ta upp köttet och fräs även purjolöken i smör.
Vispa ihop grädde, kalvfond, ingefära, kanel, soya och russin i en låg vid gryta. Lägg i köttet och purjolöken, låt puttra i 4-5 minuter.
Servera tillsammans med klyftpotatis och en god sallad!
Idag äntligen ska jag presentera vinnaren av den fina koppen. Designad och drejad av Susanne Kullman.
Vinnaren av mitt sista paket är.. Kicki!!!
Stort grattis och hoppas du får många mysiga stunder med din fina kopp :)
Kram
1 kommentar:
Vilka härliga smaker, säkert hur gott som helst med russin i.
Ha en bra helg!
/Anki o Håkan
Skicka en kommentar