Sök recept här!

fredag 21 februari 2014

Tips inför helgen - 5 goda rätter med fläskfilé!


Idag lagom inför helgen tänkte jag tipsa om flera goda rätter.
Först ut är den här goda helstekta örtkryddade fläskfilén, som serveras med ugnsbakad potatis och en grym kantarell- och wiskeysås.

Vi fortsätter på kantarelltemat med en här grymt goda ugnsformen innehållande fläskfilé i en krämig kantarellsås.
Klicka här för att komma till receptet!Den här rätten är en annan favorit med en krämig mangochutneysås, som alltid blir lika uppskattad när man bjuder på den.
Klicka här för att komma till receptet!Den här rätten kanske inte ser så mycket ut för världen på bilden, men den är riktigt god. Marinerad fläskfilé i krämig gorgonzolasås. Åhh nu blev jag själv sugen på att laga den här inom kort..
Klicka här för att komma till receptet!
Som avslutning tänkte jag tipsa om en av mina favoritgrytor som gillas av både stora och små. Man behöver knappt krydda den då ingredienserna själva sätter den goda smaken och som med alla grytor så kan man med fördel laga den dagen innan, men vänta gärna med att lägga i paprikan tills precis innan servering så håller den sig krispig och god.
Klicka här för att komma till receptet!


Det hade varit en dröm att få ha den här fina hängsoffan utanför huset. Det återstår bara att hitta något lämpligt ställa att hänga den..

Kram


Inga kommentarer: