Sök recept här!

måndag 18 april 2011

Myntamarinerad frukt med vaniljyoghurt


Här kommer receptet på Lisas goda efterrätt. Hon gjorde den på plats och det blev en perfekt avslutning på vår mysiga och väldigt "grekiska" kväll!

Ingredienser:
1 mango
1 ananas
färsk mynta
grekisk yoghurt
vaniljsocker

Gör så här:
Skala och tärna frukten. Finhacka myntan och blanda med frukten. Smaksätt yoghurten med vaniljsocker till lagom sötma. Klicka i yoghurt i serveringsglas och toppa med frukten och gärna en myntakvist!
Klart att servera!
.
.
.
.






Idag fick jag resetidningen Vagabonds specialnummer om mat i brevlådan. Så himla smart att kombinera resetips med recept från olika länder. Den här tidningen kommer lusläsas..




Varför inte testa att laga äkta vietnamesikska vårrullar...





..eller försöka efterlikna New Yorks bästa burgare.


Kram

1 kommentar:

Remsan sa...

Åh, så fräsch dessert. Passar bra med sin färg nu till påsk.
Hela 3-rättersmenyn så jättegod ut.