Sök recept här!

torsdag 18 september 2014

Ta chansen och vinn ett presentkort från Hööks


Jag har återigen fått den stora äran att anordna en utlottning i samarbete med Hööks.
Denna gång lottas ett presentkort ut, värde 500 kr.

Från och med idag till den 30/10 lämnar Hööks 15% rabatt på hela sitt hundsortiment och det finns en hel del fint, tro mig!Med hösten kommer även mörkret, så själva har vi uppgraderat oss till både lyshalsband och lyskoppel. Reflexvästen är en ny variant av den klassiska västen. Det fina med den här är att den är vattentät och noppras inte.


Det är nästintill omöjligt att ha Flinga lös den mörka tiden utan ett sådant här halsband, för vi ser henne inte. Halsbandet finns i tre färger och i olika blinkande lägen, vilket är perfekt om man har flera hundar!Presentkortet får användas till vad som helst i Hööks sortiment och där finns något för alla, även de som varken håller på med hund eller häst!Som sagt det finns väldigt mycket fint, som passar alla!

För att vara med i utlottningen - Skriv en kommentar till det här inlägget och berätta vad just du hade använt ditt presentkort till!

Tävlingen avslutas söndagen den 28/9 kl.20:00


Lycka till!

Kram19 kommentarer:

Anonym sa...

Om jag vann ett presentkort så skulle jag köpa en varm tröja eller jacka till min dotters lilla hund. Hon heter Ninya och är en blandras med mycket kinesisk nakenhund i sig. Hennes päls är riktigt tunn och hon fryser väldigt lätt. Hon vill gärna vara ute men det märks tydligt att hon tycker det är jobbigt.
Kram Ylva

Anna Dahlberg sa...

Om jag skulle vinna skulle jag köpa några varma täcken till mina tre hundar. Vi är mycket ute o tävlar o vill inte att de ska ligga o frysa!

Trollmamma sa...

Vad skoj med en ny utlottning! Sen sist har vi ju blivit med jycke, så nu är Hööks hundavdelning lika välbesökt som hästavdelningen. =)
Om jag vann presentkortet skulle jag köpa just ett sådant lysande halsband till lilla Studstrollet. Hon är visserligen ganska mycket vit, men nu är de så mörkt på mornarna att man inte ser henne förrän hon är ända intill. Jag skulle även skaffa nån form av reflexkoppel samt de där koppelförlängarna med reflex. De skulle jag dock använda som tygelförlängare istället, för att få bättre reflex på hästen framtill.
Om det blir nåt kvar av presentkortet efter ovanstående får det bli en grundplåt till en säkerhetsväst till LillTrollet. Hon förtjänar att få en egen väst nu.

Anonym sa...

God morgon!

Om jag detta skulle vinna,
skulle jag in i hemsidan försvinna.
Det finns hur mycket som helst,
jag är redan frälst.
Snart blir det vinter och kallt,
så något som värmer framförallt.
En ny reflexväst behöver jag också titta på, viktigt att ha när vi ska ut och gå.

Önskar dig en toppenhelg!
Hälsningar Frida (fridaelmgren@yahoo.se)

Berit sa...

Eftersom jag passar lilla flinga lite då och då så skulle jag köpa en bädd, leksaker samt ett koppel till henne. Alltid skönt med egna grejer!! Kram mamma

Anonym sa...

Vad kul med en utlottning! Jag har 3 hästar i stallet och skulle behöva ett par nya jodhpur skor med stålhätta att ha när mockar och fixar med hästarna. De är rätt dyra så ett litet bidrag vore inte helt fel....... Tack för en trevlig blogg!! Kram Ulrika
(ullisiskogen@gmail.com)

Therese Gunnarsson sa...

Åh vad kul med utlottning! Jag har ridit på ridskola sedan jag var liten men eftersom jag varit fattig student de senaste fyra åren har tyvärr ridningen fått ligga på hyllan dessa år. Nu har jag precis fått jobb och därför börjat rida igen men när jag plockade fram mina gamla ridkläder så var mina chaps i läder alldeles spruckna eftersom de inte blivit använda och insmorda de senaste åren. Om jag vann skulle jag därför köpa mig ett par nya chaps nu när jag äntligen tagit upp ridningen igen! :)

/ Therese, therese.gunnarsson@hotmail.com

Anna W sa...

Hej,
Tack för en bra blogg!

Det finns mycket som jag skulle vilja ha hos Hööks.
För presentkortet hade jag helt klart köpt nytt täcke och bädd till vår schäferhane här hemma!
/Anna

Sara B sa...

Åhh äntligen en tävling helt i min smak!
Om jag hade vunnit presentkortet så hade jag använt det till ett par nya ridbyxor :)

Karin Persson sa...

Vinterinköp till vår underbar bichon havanais Greta, 7 månader! Reflexer, synligt halsband o koppel och kanske något gott godis att få som träningsbelöning!

Sofia Johansson sa...

Om jag vann presentkortet hade jag definitivt köpt den fina västen som du visar här ovan - sååå snygg!!!

Tack även för en bra blogg!
/Sofia

Maria Sten sa...

Hästarna behöver helt klart nya täcken nu när hösten är här!!!

Jag håller tummarna för att turen är på min sida!!!

/Maria

Fredrik Karlssson sa...

Jag behöver liksom dig lyshalsband till min hund. En ny bädd hade heller inte skadat!!

Linda Rogberg sa...

Överst på listan står en sadel så alla pengar hamnar i spargrisen. Sedan är lyshalsbanden suveräna i mörkret.

Malena o Annie sa...

Igår var jag på hööks och köpte ett täcke till min tollare Klappen. Då hittade ett pannband och handskar med rosa bandets logga. Självklart köpte jag dessa! Nu kan både jag och hunden vara snygga tillsammans i skogen tänkte jag. Men när jag kom hem upptäckte jag att mina hundjacka gått sönder!! Så nu skulle de varit helt fantastiskt om jag vann detta presentkort så jag kunde köpa den ursnygga jackan jag såg på hööks som kommer matcha både min hunds snygga täcke och mitt rosa pannband och rosa vantar! Den rosa bandet kommer padda perfekt på den snygga jackan!

Lovisa Rogberg sa...

Jag vill köpa leksaker till min hund Vilja.

Malin sa...

Om jag vinner så skulle jag investera i ett par riktigt bra kängor. Nu håller jag tummarna....
Hälsningar Malin Svensson

Christina Andersson sa...

Spännande! jag skulle så gärna vilja ha en väst som jag sett i butiken. Hoppas verkligen jag vinner. Vill även säga att du har en mycket trevlig blogg. Kram Christina

Alexander H sa...

Jag har aldrig haft häst förut men nu ska jag äntligen få bli fodervärd i fem månader. Om jag vann ett presentkort skulle jag köpa reflexer och övrig säkerhetsutrustning så att det blir säkrare att rida ute nu när det börjar bli mörkt.

/Alexander