Jag improviserade ihop en god blandning som vi åt till vår grillmiddag. Jag kryddade ingenting utan ingredienserna fick själva stå för smakerna!
Ingredienser:
1 pkt bacon
några gula kantareller
2 små äpplen (fasta och syrliga)
1 avocado
färsk persilja
färsk basilika
Gör så här:
Stek baconen knaprig och lägg på papper för att rinna av.
Skala och tärna äpplena, rensa och dela svampen och stek dem i baconfettet.
Tillsätt de färska örterna och rör om.
Dela baconen i mindre delar och skala och tärna avocadon.
Blanda alltsammans i en skål och klart att servera!
Klyftpotatisen får alltid perfekt resultat när man lägger dem en och en på en plåt så här!
Fredag eftermiddag tillbringade vi i skogen. Vi plockade lite svamp och hade picknick.
Boris hittade en härlig gyttjepöl och passade på att bada lite..
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar