Sök recept här!

torsdag 3 juli 2014

För alla oss Finn Crisp- och rosévinsälskare♥


Älskar man liksom jag Finn crisp, så är dessa två nyheter ett måste som till sommarens alla grillkvällar.
Nyttigt och gott på samma gång - perfekta kombinationen helt enkelt!Godaste och enklaste dippen gör man genom att blanda turkiskyoghurt med hackade färska örter. Dippen passade perfekt till Finn cripssnacksen!

Ingredienser:
turkisk yoghurt
basilika
persilja
gräslök
rosmarin
flingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här:
Hacka de färska örterna och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.Några kompisar kom förbi oss lite spontant i veckan och då passade jag på att bjuda på detta. Perfekt att bara röra ihop dippen och servera tillsammans med dessa snacks. Så uppskattat, men ändå enkelt.Som dryck till snacksen serverade vi det här rosévinet, som passade perfekt till. För de flesta av oss så är rosé det perfekta sommarvinet, friskt och gott!

Lite fakta om vinet:
"En torr och frisk rosé med doft och smak av körsbär och röd citrus. Här finns även en underbar mineralton och inslag av färska örter. Vinet är en blend på druvorna Sangiovese, Merlot och Cabernet Sauvignon, som är ekologiskt odlade. Poggio Rosato Toscana gör sig utmärkt till alla typer av sommarmat, som sallader, grillat och tillbehören på picknicken. Tack vare vinets torra och friska karaktär är det även en hit som en uppfriskande apéritif under blå himmel." 

I veckan har jag även hunnit få till en träff med mina fina gravida vänner, love you♥

Kram


Inga kommentarer: