Sök recept här!

måndag 8 augusti 2011

New York - Finalen

Eftersom jag nu har en ny rolig resa att rapportera från så kände jag att det var dags att blogga klart om New York. Jag är en person som hellre upptäcker nytt framför att åka till samma ställe igen, men till New York är ett stort undantag. Dit skulle jag nog kunna tänka mig att åka varje år!En av kvällarna åt vi middag på den här underbara restaurangen. Bubba Gump ligger mitt på Times Square så det går knappt att missa den. Ett måste att besöka om man är i New York.

Hela restaurangen går i Forrest Gump tema och eftersom teman är bland det roligaste jag vet så var det här en restaurang helt i min smak!Här fick man stanna för att invänta servitris som skulle visa oss till bords.Här är vårt bord. Bordtennisracket är drinkmenyn. När man som gäst var nöjd och belåten hade man den blå skylten uppe, men om man ville att en servitris/servitör skulle stanna vände man över till den..Röda skylten. Väldigt smart och effektivt!Vi beställde in varsin god drink och båda glasen ingick i priset.Vi beställde in en gryta med ljuvligt goda vitlöksmarinerade räkor. De hälldes ut på ett tidningspapper som liksom allt annat höll sig till temat.
På väggen ovanför där vi satt fann vi ovan citat. Kunde inte ha sagt det bättre själv :)Till efterrätt åt vi nog bland det största och godaste jag någonsin har provat i dessertväg. Vi var minst sagt i himmelriket!
När kyparen varnade oss för att snickersglassen var enorm gav Katrin världens bästa svar tillbaka "it's not a probleme". Det har vi skrattat åt många gånger!Hur gärna vi än ville så orkade vi inte äta mer än så här..
Den lilla stekpannan innehöll en ljummen american cookie toppad med glass och nötter. Den var bland det godaste jag någonsin har smakat!
Snickersglassbakelsen var också väldigt god, men vi hann inte så långt på den förrän våra magar sa stopp!På vägen ut ur restaurangen var vi självklart tvugna att provsitta bänken....och titta på båten!Vår härliga, underbara, perfekta resa avslutades på bästa sätt. Nämligen i en vit limmo till flygplatsen!

Snipp snapp snut, så var den resan slut!

Kram

3 kommentarer:

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Nej vilken rolig restaurang - så unik! Den skulle jag vilja brsöka bara för att kunna säga att jag besökt den ;) Kul att man fick behålla glasen också!

Katrin sa...

Det var ju den här kommentaren också: vilken ångest vi kommer få om vi äter upp hela den! Ja fast vi får ju även ångest om vi inte äter upp den :)

Remsan sa...

Vilken häftig restaurang. Tycker om när de har ett tema rakt igenom både inredning och menyn.