Sök recept här!

torsdag 21 oktober 2010

Tips inför helgen!


.
Imorgon ska jag bjuda några vänner på den här goda Jacksongratängen. Det är en gratäng som är enkel att göra och brukar bli omtyckt av de flesta!
Klicka här för att komma till receptet!

.

.
Till Jacksongratängen kommer jag att servera kryddiga revben, som jag själv tycker är jätte goda. De är även väldigt lätta att tillaga. Bara krydda och in i ugnen. Gillar man inte kumminsmaken, så är det bara att utesluta den!
Klicka här för att komma till receptet!
.
.
Tänk att vi fått vår första snö idag. Jag vet en liten tjej som kommer att bli väldigt glad om den ligger kvar imorgon när vi går till bilen!
Trevlig helg önskar jag alla mina goa läsare, nu ska jag ta och fundera ut någon god efterrätt att servera efter middagen imorgon!
.
Kram


3 kommentarer:

Malena o Annie sa...

Ja visst var de kul. Träffar du Per måste du tacka :) Du idag small de på träningen. Poletten ramlade ner och äntligen känns de som Annie börja köpa fria följet. Trängde inte, knappt ett ända snett sitt, bra med i svängarna och ett enda litet litet ljud. Jag fick hålla hårt för att inte jubla och förstöra de hela!!! Jag är så lycklig att jag ÄNTLIGEN tyckts hittat knappen <3 repetition, nogranhet och lugn är nyckeln till framgång <3 tänk vad mkt en enda liten helg med rätt människa kunnde göra för oss :) TACK

Jenny sa...

Vad tusan! Jag tänkte kanske fixa efterrätten...:) Kram

lojocas sa...

Är inne för att få detaljerna till Rosépepparbiffen som jag tänkte göra idag (eller nåt liknande iaf) och hittar en ny favorit som jag vill prova - den där Jackson-gratängen låter och ser väldigt god ut. Nåja, det får bli en annan dag.

Trevlig helg!

Kramar