Sök recept här!

fredag 18 april 2014

Några goda tips inför Påsk


Den här laxtårtan är verkligen jättegod och passar perfekt på påskbuffén. Väldigt gott att blanda janssons, ägghalvor, köttbullar osv med en kall laxtårta.
Klicka här för att komma till receptet! 

En annan favorit som har hängt med länge i min receptbank är den här goda skaldjurspajen med tonfisk.
Klicka här för att komma till receptet!
Det är alltid gott att någon form av sallad på buffén och varför inte välja en matig typ av sallad. Den här bulgursalladen tillhör en av mina favoriter. Den passar till det mesta och den är väldigt dryg. Man äter och äter men det händer inte mycket i salladsskålen..
Klicka här för att komma till receptet!

Som påsktårta passar den här tårta passar den här riktigt bra tycker jag. Jag tipsade tydligen om den här tårtan förra året också + en annan påskigtårta.
Klicka här för att komma till recepten!

vinnaren av den här grymma bollen inte har hört av sig, så har jag nu dragit en ny.
Grattis säger jag till...
Linda på Hagahome sa...
1. Jag saknar frystorkat hundgodis som heter Provit, Mumma älskar det!

Sen saknar jag en resebädd som är smidig att ta med sig när man åker iväg, både att vika ihop men även som ska ha ett handtag att bära den i.

2. Jag skulle ett nytt koppel eftersom Mummas håller på att gå sönder och sen skulle jag köpa en Active CRW för att ha i vår när jag ska träna hundKram


1 kommentar:

Linda på Hagahome sa...

Nu hittade jag inlägget! Tack snälla Mia! Jag ska prova bollen nere vid badet på grannens pinscher som heter Amos, han älskar att bada! :)