Sök recept här!

torsdag 25 april 2013

Svärdfisk på grillen


Idag var det inte lika roligt att titta ut genom fönstret när vi vaknade, regn och rusk :(
Dagens frukost var dock riktigt god och bestod av äggröra, stekt bacon, räkor (från igår), apelsin, tomat och fincrisp med cheddarost.
Temperaturen var även den betydligt lägre idag och våra jackor kom för första gången till användning. Den goda korven blev ett bra tilltugg i bilen.
Vi ville besöka en marknad och handla lite frukt och grönt och fick en karta ritad åt oss.Det blev några varvs letande, men till slut hittade vi vår marknad och fick handlat lite. På vägen hem stannande vi till vid ett nytt shoppingcenter. Förutom att det var inomhus och att vi slapp regnet, så var det ingen större hit. Vi köpte endast varsin pizzabit, glass och vatten.
Vi styrde sedan kosan hemåt för lite lunch och vila.
Lunchen bestod idag av rester från blåmusselsoppan och jordgubbar (inköpta på marknaden) med grädde som efterrätt. På eftermiddagen åkte vi till vårt favorit shoppingcenter och efter lite bra shopping tog vi en liten kaffepaus på Häagen dazscafét. Vi avslutade med att gå och köpa lite god mat till kvällens middag. Vi börjar nu bli igenkända av personalen vid fiskdisken :)
Väl hemma trotsade vi regnet och gav oss ut på en löptur med intervallträning.
Ikväll har vi ätit grillad svärdfisk som var riktigt god. Svärdfisk är riktigt fast och fin i köttet, samt att den i stort sett bara innehåller ett stort ben i mitten.
Som tillbehör serverade vi stekt zucchini, tomat, ugnsrostad klyftpotatis och broccoli. Gott gott!Inga kommentarer: