Sök recept här!

tisdag 23 april 2013

Favorit i repris!


Idag började vi återigen dagen med en löptur. Efteråt smakade det riktigt gott med frukost. Därefter fick sig utemöblerna en omgång. De slipades och oljades in.
Vi tog sedan en promenad ner till hamnen och slog oss ner på ett café och drack varsin kaffe. Jag dricker vanligtvis inte kaffe, men här smakar det riktigt gott, iaf med mjölk.
I byn där vi bor finns ett gammalt fint torg, som har träd vars kronor växer ihop till ett enda stort parasoll på sommaren. Jag kan bara tänka mig hur skönt det är att sitta där mitt i sommaren när det är som varmast!
Lunchen bestod idag av grillade köttspett och broccoligratäng (receptet hittar ni här). Efter lunchen var det återigen dags för lite fix. Balkongens golv fick sig en omgång av vattenslangen och är nu rent och fint!
Vi tog oss sedan ner till en av stränderna för lite sol och bad. Det gick stora vågor idag och det kändes nästan lite strömt.Efter stranden begav vi oss till ett av de stora köpcentrumen för lite shopping. Patrik hittade genast en ny favoritbutik som hade allt inom hem och hus. Det inhandlades en hel del (färg, spackel, penslar osv..). Shoppingcentret är helt nybyggt och ett av Europas största. Vi har än inte gått igenom hela!
Kvällens middag åt vi idag utomhus på terrassen och bestod av färska räkor, bröd, majonnäs och grillad havsaborre. Idag smakade fisken om möjligt ännu bättre, då den hade en lätt rökig smak och var otroligt saftig.

Kram


Inga kommentarer: