Sök recept här!

måndag 29 april 2013

Sista delen på vår semester!


I lördags vaknade vi upp till en gråmulen och småregnig morgon. Jag tog då fram min bok och läste en stund och vips så såg himlen betydligt roligare ut!
Förmiddagen bestod av lite hemmapyssel, så som tvätt och annat fix. Vi åt en stadig frukost, som jag mer skulle kalla brunch. Riktigt god och mättsam!Vi passade sedan på att bättra på vår solbränna lite på terassen, för att sedan bege oss till cafét för lite svalkande dryck. Efteråt blev det lite sol och bad på en av de mindre stränderna. Aplesinerna är så grymt goda att vi åt flera stycken om dagen.På eftermiddagen kom åter ett litet oväder in. Det gick hur snabbt som helst.
Patrik fick en "snygg solbränna" efter sitt linne som han bara hade på sig en kort stund..
Till lunch slängde jag ihop en enkel potatis- och löksoppa av det vi hade hemma. Gott tyckte vi båda.
Vi åkte sedan bort till Häagen-Dazs cafét och åt vår favoritglass. Choklad- och mintsmak och salted caramel, sååå gott!!På kvällen gick vi ut och åt. Det var egentligen en fiskrestaurang, men då vi ätit fisk och skaldjur nästan varje dag i en vecka var vi båda riktigt sugna på kött. Det fick bli varsin entrecot. Gott kött, men jag saknade fler grönsaker som tillbehör.Igår söndag var det hemfärd. Vi gick upp tidigt och gjorde klart den sista städningen. Vi gjorde goda baugetter som både fick bli frukost i bilen och lunch på flyget. Jag lyckades även få med mig nio stycken apelsiner hem i min redan överfyllda väska, men allt går bara man vill :)
Vi fick en lugn och trygg flygtur hem på endast 3 timmar.

Kram


1 kommentar:

Mia sa...

Vad mysigt det ser ut att vara.