Sök recept här!

söndag 29 maj 2011

New York Del 4


För oss cupecakeälskare så är det nästan ett måste att besöka Magnolia bakery i N.Y. Det finns flera butiker, men den på Bleecker Street är orginalet och det var där allt startade.Köer utanför verkar vara vardag.

 

Här var det bara att ta en kartong och fylla den med valfria cupcakes. Vi valde tre olika smaker!Det fanns även fullt med andra godsaker!Försäljning av t-shirts, väskor osv.Jag ångrar nästan att jag inte köpte en eller flera burkar av deras strössel.
Här hade varit roligt att praktisera!
Många cupecakes blir det!Vi gick till en närliggande park och kalasade på vårt goda fika. Chokladvarianten var väldigt god, särskilt om man frågar Katrin. Vi skulle äta halva var, I say no more.. :)På centralstationen finner man ett annat Magnolia Bakery. Katrin passade på att köpa en söt liten t-shirt till dottern.

Kram

6 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Så kul att få se alla foton från resan!

MÅ Gott sa...

Wow! Vilket ställe!

Vad snyggt du har gjort här, i "blogghuvudet".

Katrin sa...

Hmm... sorry.. men den var ju sååå god! Har faktiskt lite dåligt samvete :)

Malena o Annie sa...

Ååå vad fint här är och vad kul att få följa din resa :) är faktiskt inne en gång om dagen och kikar så tro inte jag glömt bort dig <3 min favorit matbloggare ju :) Den 15-18 juli kommer jag och Annie till Borås/Ulrikehsmns stor agility tävling och ska tävla :) hade vatt kul att träffa dig när jag är trakterna. Fast först och främst blir det lydnads tävlingar och du.. Annie gör apporten utmärkt ala Mia stil nu :) det tig 6 månader men nu sitter den!!!

Kramar

Malena o Annie sa...

Lördag 16 - måndag 18 ska det ju vara :)

Helena Ljunggren sa...

Vad kul att se! New York är vårt drömresemål men vi får väl se när vi behagar åka :D