Sök recept här!

tisdag 24 maj 2011

New York Del 1


Flygplansmaten var riktigt god eller så var det vi som var väldigt hungriga.. :)
 Jag och min superduper góa vän Katrin begav oss fredagen den 13:e maj (av alla datum..) till New York. Vi hade tvekat på om vi skulle ha med oss en eller två systemkameror, men hade kommit fram till att det räckte med en.
Väl på planet får vi inte kameran att fungera när vi skulle fota flygplansmaten. Paniken började komma krypande hos oss båda två. En hel resa utan kort skulle ju bara inte gå, men som tur var fick vi ordning på kameran på vår mellanlandning i Düsseldorf. Tala om att vi andades ut!!!Flygresan gick hur bra som helst och två trötta småbarnsföräldrar såg den som en lång skön vila och passade på att sova.


Äntligen framme i denna underbara stad. Vi åkte yellow cab från flygplatsen till hotellet. Ett måste i N.Y och de tutade lika mycket som man ser på TV.Här är utanför vårt fina hotell (med mig blundandes utanför..). I alla fall så var det ett kanon bra hotell, så det tänkte jag tipsa om idag. Klicka här för att komma till hotellets hemsida. Det var ett fräscht och väldigt prisvärt hotell med bara några minuters gångavstånd till Times Square.
På väg hem till hotellet första kvällen möttes vi av den här bilden. Vårt hotell visade sig nämligen ligga granne med det hotell där den franske politikern bodde, som sägs ha haft ihop det med hotellstäderskan. Alla stora nyhetskanaler var på plats.

Fortsättning följer...


Kram


2 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Så spännande med resa till NY, vi hoppas så att få komma dit någon gång, frågan är bara när:) Hur länge har ni varit iväg?
Ser fram mot flera rapporter.

Remsan sa...

Jag vill också åka till NY. Har aldrig varit där. Någon gång i sitt liv måste man hinna besöka denna stad, eller hur?