Sök recept här!

onsdag 25 maj 2011

New York Del 2


Under vår vistelse i N.Y försökte vi testa så mkt som möjligt av det amerikanska "nyttiga" köket. Första kvällen åt vi kanske den mest typiska amerikanska middag. Nämligen hamburgare med bacon, ost, friterad lök och massa pommes. De få grönsaker som fanns med på tallriken var gömda under dippsåsen..Servitören såg säkert att vi var nya i stan och blev nog lite orolig att vi inte kände till deras sed med att ge dricks!Redan första kvällen åkte vi upp i Empire State Building. Alla vi hade pratat med inför resan sa att vi skulle strunta i den, eftersom det alltid är så lång kö.
Vi hade dock tur och klarade oss utan några som helst köer. Det var en häftig upplevelse att stå där uppe och se ut över stora delar av staden.
Katrin fällde en så härlig kommentar när vi stod där längst upp och kände svajningarna i huset, så vi båda bröt ihop av skratt!Utsikten var enorm och det kändes overkligt att vara så högt upp. Inte varje dag man åker hiss 89 våningar upp.
Dagens New York tips blir att gå till Empire State Building vid halv åtta tiden en fredags kväll, så slipper man förhoppningsvis långa köer.

Fortsättning följer..

Kram

Inga kommentarer: