Sök recept här!

tisdag 18 oktober 2011

Fisk med dragon och mozzarella


Den här goda fisken åt jag för första gången för ca 2 veckor sedan och i söndags lagade jag den själv. Dragon är ingen krydda jag brukar använda så det gör rätten extra rolig och god!

Ingredienser:
400 g  fisk (torsk eller annan vit fisk)
250 g mozzarella
3 dl vispgrädde
salt och peppar
Dragon (ca 1/3 av en burk)
1 fiskbuljongtärning

Gör så här:
Smöra en form. Lägg i fisken och lägg skivor av mozzarella på fisken. Blanda ihop såsen och slå den över fisken. Sätt in i fisken i 200 grader i ca 30 minuter.



Servera den tillsammans med ris och goda grönsaker!







 Hösten har verkligen två sidor. Den ena är den som bilden visar, soligt väder med klar härlig luft och underbara färger. Höstens andra sidan är den som det har varit idag. Grått, regnigt och rått i luften. Jag behöver nog inte skriva vilken sida jag föredrar..

Kram

1 kommentar:

Millas Hälsoblogg sa...

Mozzarella och Dragon låter hur gott som helst