Sök recept här!

torsdag 17 mars 2011

Hört talas om Crock Pot?!?


Tills alldeles nyligen var Crock Pot något helt nytt för mig. Just nu står det dock en sprillans ny delux variant hemma hos mig och jag ser verkligen fram emot att få testa den. För hur bra låter inte den här beskrivningen:

"Med hjälp av en Crock-Pot behöver du bara spendera några minuter i köket för att det skall smaka som du har slitit där hela dagen. Med en Slow Cooking gryta är det enkelt att laga mat, i med grönsaker, rotfrukter och/eller kött, i med sladden i väggen och sätt på grytan. Gå till jobbet och när du kommer hem har du en nyttig och god middag klar. Toppmodellen har en nedräkningstimer och en automatisk övergång till varmhållning när maten är klar, således ingen stress om det uppstår bilköer eller övertid på jobbet. Nu är det slut med fast food och med din Crock-Pot kan du börja med Slow Food på riktigt".

Crock Pot är riktigt stort i USA. Det ska tydligen gå 0,8 Crock Pots per invånare där. Tack vare att företaget Acreto har tagit in Crock Pots på den svenska marknaden, så kan vi svenskar också få lite ledig tid från köket.Tänk att ha en sådan här på sin arbetsplats och få nylagad mat varje dag istället för att behöva värma rester i micron som jag oftast gör..Vad jag vet så finns Crock Pot att köpa hos Järnia och även på nätet hos Interiora.
klicka här för att komma dit!.
.
.
Ikväll har jag bjudit på ostbricka samtidigt som jag och en vän har gjort upp roliga planer inför i  sommar. Den känns långt borta, men tiden går fort!

Kram

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Har i storbrittanien finns det crock pots men har heter dom "slow cooker". Mitt basta redskap i koket. Pa morgonen slanger du bara i vad du har i kylen, kott...gronsaker...lite kryddor, satter pa lag varme och nar du kommer hem ar maten klar. Kan rekommendera att laga lamm i grytan, det blir sa mort att man vill grata!

Fru Matglad sa...

Va kul! Eller bra? Roligt med nya prylar i köket!
Härlig sida du har! Återkommer!! ;)

Mårtenssons kök sa...

:) Först läste vi (Anki) Crack pot... undrande minst sagt:)
Men den låter ju minst sagt väldans smidig, ska bli kul att se vad du tycker om den!

Berit sa...

Spännande! Verkar ju hur bra som helst. Ser fram emot ditt omdöme.

Mor-Mia sa...

Tack för tips. Ja, jag ska försöka testa den så fort jag bara hinner.

Anki: Förstår om du började undra lite när du läste Crack pot ;)

Kram till er alla!

Mor-Mia sa...

Tack för tips. Ja, jag ska försöka testa den så fort jag bara hinner.

Anki: Förstår om du började undra lite när du läste Crack pot ;)

Kram till er alla!

Marie Svensson sa...

Jag undrar om man kan lita på den här crock poten.... det finns ingen risk att den får damp och drar en massa el och sen helt plötsligt så har du inget hus mera?
har någon av er som använt den sett några negativa saker med den?
låter ju lite to-good-to-be-true....