Sök recept här!

onsdag 10 mars 2010

Kyckling wraps



Vår kvällsmat idag blev kycklingwraps. Som fyllning kan man ta lite av det man har hemma. Det viktigast är att man steker kycklingen på svag värme och låter det ta tid, för då blir den härligt saftig!
Helst ska man ha guacamole som tillbehör, men idag fick jag klara mig utan det.

Ingredienser:
Tortilla bröd
kycklingfiléer
örtsalt
smör
kinesisk soya
avocado
sallad
rödlök
äpple
banan
paprika
chevré
annanas salsa
.
Gör så här:
Stek kycklingfiléerna på svag värme och krydda endast med örtsalt. När de är genomstekta pensla på kinesisk soya och skär i småbitar.
Skär frukt och grönsaker och lägg i skålar. Värm tortillabröden och fyll på med önskad fyllning!




I kväll när Amanda badade badkar ville hon ha på sig sin nya baddräkt. Rätt som det var ropade hon på mig och då såg hon ut så här, min underbara gullunge som förgyller mitt liv!!!
.
Kram


6 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Hihi, skön badhatt :)

Wraps är riktigt underskattat, både enkelt och riktigt gott!

Jenny sa...

Guuu vilket härligt kort!! Kram

M. sa...

vilken fin baddräkt :) Gullig dotter du har :)

du får ha en fortsatt bra vecka! :)

Ia sa...

Du hade en massa spännande gott i din wrap!
Wrap är aldrig fel :)

Hallon & Blåbär sa...

Åh, en kycklingwrap hade inte varit fel till middag. Din ser riktigt mumsig ut.

Söt din dotter är i sin badutstyrsel.

Johanna sa...

Gott! Wraps är det bästa som finns, man kan ju slänga ner i princip vad som helst i dem :D