Sök recept här!

söndag 22 maj 2011

Ostsnacks av tunnbröd


De här ostsnacksen måste ni bara prova för de blev riktigt goda. De går att äta båda kalla och varma, men själv föredrar jag nog dem varma. De är inte lika krispiga kalla.

Ingredienser:
tunnbröd
flytande smör- och rapsolja oliv
kvibille gräddädel special
flingsalt
oregano

Gör så här:
Sätt på ugnen på 250 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg på tunnbröd och pensla på flytande smör- och rapsolja. Strö över flingsalt och oregano och smula över ädelost.
Grädda högt upp i ugnen i några minuter så att det får färg, men passa så att de inte bränns.


Skär i bitar och servera helst ljumna.
.
.
.
.





Igår hände en stor sak i Amandas liv. Stödhjulen åkte av och det visade sig gå hur bra som helst.
Numera cyklar hon helt obehindrat utan stödhjul    :)

Kram

2 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Grattis på tvåårsdagen och de där ser verkligen goda ut

Mårtenssons kök sa...

Så gott det låter, recept på drinktilltugg är alltid välkommet:)