Idag blev vi återigen bjudna på en god torsdagslunch. Stefan hade lagat en spännande kombination av potatisgratäng och fisk i en och samma form!
Ingredienser:
4 portioner
600 g sejfilé
600 g sejfilé
600 g färdig potatisgratäng (finns i kyldisken i påse)
1 pkt babybladspenat1 burk Ajvar relish (mild eller stark)
salt och peppar
riven cheddarost eller annan ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°.
Bred ut potatisgratängen i en ugnssäker form och blanda i bladspenaten. Lägg upp fisken och krydda den med salt och peppar och lägg den ovanpå potatisen. Bred på ett lager Ajvar relish på fisken. Strö över valfri riven ost. Tillaga i ugn i ca 30 minuter eller tills allt fått fin färg.
Bred ut potatisgratängen i en ugnssäker form och blanda i bladspenaten. Lägg upp fisken och krydda den med salt och peppar och lägg den ovanpå potatisen. Bred på ett lager Ajvar relish på fisken. Strö över valfri riven ost. Tillaga i ugn i ca 30 minuter eller tills allt fått fin färg.
Servera tillsammans med fräscha grönsaker!
Igår var jag iväg och spelade innebandy med ett gott gäng. Imorse kände jag mig väldigt stolt över att inte ha någon träningsvärk, men i eftermiddags kom den.. ajaj..
Kram
1 kommentar:
Snabbt och enkelt! Det gillar jag! Låter riktigt gott!
Skicka en kommentar