Här kommer spontana, roliga, omtänksamma och alldeles underbara Jossan!!!
Namn: Josephine ”Jossan” Strand
.
Familj: Sambo Calle
Familj: Sambo Calle
.
Den bästa mat jag vet: Pasta Carbonara med en klassisk grönsallad.
.
Den värsta mat jag vet: Ljummen råbiff, i annat fall slinker det mesta ner J.
.
.
Matlagning är som roligast när: Tid för planering och förberedelse finns!
.
Min hälsning till Mor-Mia: Fantastiskt inspirerande blogg med goda recept och roliga idéer! I LIKE J
Fisk i folie
4 pers
12st Kalla kokta potatisar
300g lax
300g sej
Grön sparris
Harricot verte
1 st purjolök
1 st rödlök
4 st morötter
1 ask körsbärstomater
1 citron
Salt & peppar
Smör
Gör så här:
Lägg ut fyra folieark. Dela potatis, fisk och grönsaker i lagom stora bitar och fördela sedan över foliearken. Riv över citron och avsluta med en rejäl klick smör, salt och peppar. Vik ihop paketen till små folieknyten och tillaga i mitten av ugnen i 200 grader i ca 30 min.
Smaklig måltid!
Smaklig måltid!
Jossan ville även dela med sig av en enkel efterrätt, som passar bra att servera efter fisken och det tackar jag aldrig nej till!
Fördela bären i fyra portionsformar. Bred creme fraichen över. Strö över råsocker så det blir ett tunt lager.
Gratinera i mitten av ugnen i 250 grader i ca 10 min. Servera med vaniljglass. Vólia!
Gratinera i mitten av ugnen i 250 grader i ca 10 min. Servera med vaniljglass. Vólia!
Igår var jag på middag kombinerat med regöringsparty hos en tjej i min mammagrupp. Fast våra småttingar är närmare 2,5 år så träffas vi fortfarande och det känns jätte roligt. I alla fall så var det en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap!
Idag har jag gått upp extra tidigt för att hinna göra detta lilla inlägg innan jobbet, det är bloggkärlek det.. ;)
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar