Idag har jag gjort den här silltårtan som vi ska äta imorgon. Den kan med fördel göras 1-2 dagar i för väg. Det blir en spännande smakkombination med gräddädel och sill tillsammans.
.
Ingredienser:
Vitt landgångsbröd
Mörk kavring
Fyllning 1:
3 kokta ägg
1-2 rödlökar
3 dl gräddfil
2 msk majonäs
1 burk hackad matjessill
Fyllning 2:
Grönmögelost
1,5 dl gräddfil
Garnering:
Hackad inlagdsill
Rödlök och gräslök
Gör så här:
Blanda fyllning ett i en bunke och fyllning två i en annan. Lägg ihop tårtan på följande sätt:
Sett från botten: kavring, fyllning 2, vitt bröd, fyllning 1, kavring, fyllning 1, vitt bröd och sist garnering.
.
Idag har jag och Amanda varit och matat fåglarna. De var minst sagt hungriga. På vägen hem passade vi på att plocka blommor till morgondagens kransar.
.
Kram
1 kommentar:
ser mumsigt ut:) tittar in o önskar dej en glad midsommar:)
Skicka en kommentar