Idag har Jenny och Pierre bjudit på underbara sejburgare. Tillsammans med lite grönsaker, en kall sås och färskt hamburgebröd så blev det en väldigt god middag!
Till 4 portioner:
500g sejfilé
1 ägg
1 msk ströbröd
2-4 msk barbequesås
1 scharlottenlök
2 msk creme fraiche
1 tsk salt
1 tsk vitpeppar
Gör så här:
Ta bort ev. ben och skär fisken i mindre bitar. Kör alla ingredienserna i en matberedare till en färs.
.
.
Forma ca fyra burgare och lägg på grillen, ca 4 minuter på varje sida beroende på tjocklek. Enklast är att först grilla dem på folie tills de håller ihop och sedan bara låta de ligga på galler det sista för att få lite mönster. Servera sejburgarna tillsammans med sallad, gurka, tomat, gul lök och kall basilikasås.
Igår gungade jag och Amanda säkert en timma på lekplatsen. Vi hade en väldigt mysig stund ihop och vad lyxigt det känns när hon numera kan ta fart själv.
Kram
5 kommentarer:
Har du köpt ny kamera eller?! Vilken blev det?
*hihi* det ska vara du till att upptäcka det. Var det bildstorleken du tog det på?
Kram kram
När vi gjorde burgarna dubblade jag receptet, då blev det ca 7-8 st. Puss
När vi gjorde burgarna dubblade jag receptet, då blev det ca 7-8 st. Puss
Tack Jenny, nu har jag ändrat i texten!
Kram kram
Skicka en kommentar