.
De här brödsnacksen är såå goda och enkla att göra. Alla som hittills har blivit bjudna på dem har bara älskat dem. Själv har jag fått receptet av min vän Marina.
OBS! de bör göras och ätas samma dag för bäst resultat.
Här nedan följer steg för steg i bilder, så att ni verkligen ser hur enkelt det är!
Här nedan följer steg för steg i bilder, så att ni verkligen ser hur enkelt det är!
.
Ingredienser:
.
Allt som behövs för att lyckas.
Gör så här:
Börja med att sätt ugnen på drygt 200 grader.
.
Pensla tunnbröden med olivolja så att det täcker.
.
Lägg remsorna på en plåt (två bröd får plats på en plåt) och strö över lite flingsalt på varje remsa.
Den här gången testade jag även att strö över lite andra kryddor på några och det blev en god variation. Sätt sedan in remsorna i ugnen. Passa dem noga för några minuter räcker.
Så här ser de ut när de kommer från ugnen. De ska ha lite lagom färg för då blir de knapriga och goda!
Lägg dem på galler att kallna. Klart att servera tillsammans med goda dipsåser!
.
Kram
1 kommentar:
Vilket bra snacks! Och enkelt det verkar. Lägges i testas arkivet.
Skicka en kommentar