Våran skål tog slut fort...
Ingredinser:
50 g smör
2 msk ljussirap
½ dl socker
½ msk kanel
1 tsk malen ingefära
ca 4 dl färdig poppat popcorn
en nypa flingsalt
Gör så här:
Smält smöret och tillsätt alla ingredienser utom popcorn i grytan och låt småkoka under omrörning 2 minuter. Ta bort grytan från värmen tillsätt popcornen och rör om ordentligt, strö över lite flingsalt och rör om lite till. Häll ut dem på ett bakplåtspapper och låt dem stelna.
Klart att servera!
.
.
Idag har vi bakat pepparkakor igen, förra gången var ju i slutet av oktober..
Imorgon är det den stora dagen som många väntar på. Så idag vill vi bara önska en riktigt GOD JUL!!!Kram
2 kommentarer:
Kul idé med popcornen!
Vi önskar dej en riktigt underbar jul, mycket god mat och dryck!
Kramar / Anki och Håkan
Ser verklgen gott ut!
Skicka en kommentar