Ingredienser:
Risgrynsgröt (jag använde 1,5 färdig korv med gröt)
2 ägg
smör och ströbröd till formen
Tillbehör:
100 g blåbär och hallon (jag använde frysta bär)
ca 2 msk florsocker
½ dl vatten
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en ugnsfast form. Blanda gröt och ägg och häll i den smorda formen. Grädda mitt i ugnen ca 30-40 minuter. Lägg på folie om den skulle få för mkt färg.
Värm bären i en gryta på spisen. Tillsätt lite florsocker och vatten. Låt puttra några minuter.
Servera puddingen ljummen med avsvalnad bärsås!
.
.
.
.
Amanda åkte skrinda ner till stranden där vi hade picknick. Vi hittade en plats i lä och hade en riktigt mysig stund tills..
..det var en liten tjej som började klättra i träd :)
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar