Sök recept här!

söndag 17 april 2011

Grekisk afton!

I fredags hade vi åter igen en lyckad temakväll. Denna gång med grekiskt tema. Jennie hade gått in för temat till 100%. Grekiska flaggor på bordet, grekisk musik och en flaska Ozzo (fast den öppnades aldrig).

Förrrätt: grekiskt lantbröd, tzatziki och vitlöksoliver.


Varmrätt: Grillspett på grönsaksbädd tillsammans med tzatziki, grekiskt bröd och..


..grymt goda ugnsbakade potatisar!



Efterrätt: Myntamarinerad mango och ananas ihop med smaksatt yoghurt!

.
.





Helgen har även innehållit barnkalas för Amanda, men mer om det en annan dag..

Kram


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken god mat ochefter rätten :-)

Mårtenssons kök sa...

Ser ut, och låter som en god och frisk efterrätt det bjöds på.

Ann-Sofi sa...

Ser jättegott ut. Om ni öppnar uzon en annan gång måste jag tipsa om att blanda den med apelsinjuice. Jag fick det när jag var i grekland och var skeptisk först men det var jättegott.

Mor-Mia sa...

Tack för tipset med uzon och apelsinjuice. Håller med om att det låter konstigt..