1 dl mandlar
1 dl pumpakärnor
½ dl sesamfrön
½ dl sultanrussin
10 st urkärnade torkade dadlar
10 st torkade aprikoser
ca 3 msk grädde
1-2 msk kakao
kokosflingor till garnering
Mixa alla ingredienser i en matberedare, dadlar och aprikoser kan behövas dela i mindre bitar, fastnar lätt i knivarna annars.
Gör små bollar och rulla dem i kokos.
I lördags var jag först och åt en jättegod sopplunch hos en väninna till min mamma för att sedan gå på chokladprovning. Nu hade jag tyvärr en tid att passa efteråt som gjorde att jag inte kunde vara med på hela provningen. Jag hann dock få uppleva att det är väldigt stooor skillnad mellan riktig choklad och annan choklad...
Vill man boka en egen provning så är det bara att gå in här för vidare information, i annat fall kan man besöka den lilla butiken och köpa med sig egen choklad hem och ha en egen liten provning ;)
Ann som driver Choklad-Boden var för övrigt både kunnig och väldigt trevlig!
Kram
1 kommentar:
mmm... den där chokladboden har jag alldeles missat. Får nog ta en tur dit någon gång. :)
Skicka en kommentar