Sök recept här!

onsdag 17 mars 2010

Fyllda färsbiffar




Idag har jag lagat fyllda färsbiffar för första gången. Det var både enkelt och gott. Det hände något och det blev en god och rolig effekt!
Inspiration från matplatsen.org
.
500 g nötfärs
1 ägg
salt
peppar
grillkrydda
200 philadelphiaost, vitlök och örter
smör
grädde
1 köttbuljong

Gör så här:
Blanda nötfärs, ägg, salt, peppar och grillkrydda. Blöt händerna och platta ut tunna biffar. klicka ut philadelphiaost på hälften av biffarna och lägg sedan över en biff utan ost och kläm ihop kanterna. Stek dem runt om i smör så att de får en härlig stekyta. Häll sedan på grädde och lägg i buljongen. Låt puttra tills biffarna är genomstekta. Servera med pasta.


.
I fredag var jag och Amanda på vårt första pyjamasparty. Det var verkligen jätte roligt. Vi bakade pizza tillsammans och avslutade med marängsviss!
Amanda och kompisen Linn röjde för fullt och vi andra blev trötta av att bara titta på dem...
.
Kram

4 kommentarer:

Lotta sa...

Fredagsmiddagen är räddad. :)

Hallon & Blåbär sa...

Fyllda färsbiffar är så himla gott det finns ju så himla mycket gott att stoppa i.

Lotta sa...

mmmm... det var smaskigt!

Birgitta Höglund's Mat sa...

De ser väldigt saftiga och goda ut, dina biffar. Trevlig helg :)