Sök recept här!

måndag 13 juli 2009

Rödspätta i ugn



Den här fiskrätten är både god, snabblagad och enkel. När jag var liten hade jag den som favorit och nu är det Amanda som äter den med stor aptit.
Här kommer receptet:

Ingr.
Rödspätta fileér
Champinjon creme
Röd caviar
Vispgrädde
Salt

Tillbehör:
Pressad potatis
Kokta gröna ärtor
Gör så här:
Smöra en ugnfast form och lägg i fiskfileérna, salta fisken. Bred på champinjon creme och rödcaviar. Häll över ovispad grädde så att det nästa täcker. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Grädden ska få en gyllenbrun färg.
Servera ihop med pressad potatis och gröna kokta ärtor.

Igår åkte Jenny och Pierre hem och som vanligt fick vi massor av fina presenter av dem.. vi blir verkligen bortskämda av våra kära vänner!
Idag har jag och min mamma haft storstädning i stugan, så nu doftar det nystädat och av den doften blir man alltid lika glad!

Kram

5 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Hej Mor-Mia! Kul att du hittade till min blogg och tack för gullig kommentar. Då hittade jag ju hit också och säger det samma - jättefin blogg! Underbara recept! Kram Mimmi

LantHunden sa...

Smarrigt, blir att prova. Jag som älskar fisk, här hemma blir det firre ca 4 ggr i veckan, inte fel med lite variation på recepten då:)

Kram!

Jenny sa...

MUMS, detta ser riktigt gott ut, ska jag testas snarast! Kramar

Helena sa...

Tack för massa bra recept!

Vad är det för champion creme du använder?

Mor-Mia sa...

Hej Helena,
Champion creme finns koncerverat på burk och står bland den övriga koncerverade svampen.

Lycka till!