Sök recept här!

tisdag 19 juni 2012

Tips inför midsommar


Den här goda laxtårtan går alldeles utmärtk att göra dagen innan och passar väldigt bra på midsommarbuffén. Klicka här för att komma till receptet!Silltårtan är ett annat förslag och är det någon gång den passar att servera så är det just till midsommar. Klicka här för att komma till receptet!Min mamms sillsås är ett måste för mig. Eftersom jag själv inte äter sill så serverar jag alltid med sillen brevid så kan var och en göra som man vill. Alltid lika uppskattad och god!
Klicka här för att komma till receptet!


Varför inte baka sitt egna knäckebröd. Perfekt "ge bort present" och gott till midsommar lunchen.Dinkelknäcke som man kan smaksätta med antingen rosmarin eller flingsalt är riktigt goda och man kan äta dem som snacks.
Klicka här för att komma till receptet!Rågknäcke är ett tunnare bröd med mindre smak, som passar väldigt bra att äta till mat. Smatsätt det gärna som jag gjorde med lite flingsalt. Klicka här för att komma till receptet!


Lovar att inom kort tipsa om goda efterrätter/tårtor som passar perfekt till midsommar!

Kram


1 kommentar:

Alexandra sa...

Hejsan!! Hittade din blogg genom att jag sökte på mat pajer :) ser att du håller på mycket med mat..Så tänkte om du ville hjälpa mig..Min man fyller 30 i november o vi ska såklart ha fest för honom..Tänkte bara höra om du har idéer på lätt,billig o snabb mat för ca 40 person.Tänkte själv göra typ lite pajer,pastasallad o kassler..Har du fler idéer får du gärna komma med dem :) kul o hitta ny blogg ned mat insperation kram