I helgen lagade jag högrev för första gången och som tillbehör hade vi det här grymt goda smöret. Kryddsmör är perfekt att frysa in i små korvar inlindat i plastfolie, så kan man ta upp det efter behov. Gott till stekt/grillat kött och till bakad potatis.
Ingredienser:
200 g smör
200 g soltorkade tomater
8 vitlöksklyftor
olivolja
1 dl hackad persilja
salt och peppar
Gör så här:
Skala vitlöken och rosta den i en stekpanna med olivolja. Löken ska bli lite gyllene. Klipp tomaterna i bitar och lägg dem och resten av ingredienserna i en mixer. Krydda lite lätt med salt och peppar och mixa tills allt har blandat sig ordentligt.
I måndags tränade jag och min kompis Linda viltspår med hundarna. Jag gick då det längsta spåret med Flinga hittills. Perfekt att mäta ut det med RunKeeper och på så sätt se hur man har gått.
Klicka här för att läsa mer om vår träningsträff och även se lite (mobil)bilder.
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar