Köttfärssås är alltid gott, men ibland kan det vara roligt med variation. Gårdagens middag blev därför köttfärsfylld paprika toppad med riven ost. Som tillbehör serverade jag gräddstuvad vitkål och fetaost.
Tillsammans blev det otroligt gott!!
Ingredienser:
Köttfärssås (gör din egna favorit)
röda paprikor
riven smakrik ost
vitkål
grädde
smör
salt och peppar
fetaost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Kärna ur paprikorna och fyll dem med köttfärssås. Toppa med ost och gratinera dem mitt i ugnen ca 15 minuter.
Strimla vitkålen och stek den lätt i smör. Häll på en skvätt grädde och låt den koka ihop med kålen.
Servera tillsammans med fetaost.
Enkelt, men väldigt gott!!
En härlig bild från Spanien. Vi besökte en marknad som var helt otrolig. Jag ser fram emot att få gå där och inhandla alla ingredienser till en god middag :)
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar