Ingredienser:
1 grillad kyckling
1 röda paprikor
1 burk minimajs
5 dl vispgrädde
360 g mangochutney
2 tsk sambal oelek
lite socker
Olja till stekning
Gör så här:
Tärna paprikan och stek den lite lätt i olja på låg värme. Stö över lite socker och passa noga så att det inte bränner. Dela majsen och tillsätt den, stek ytterliggare några minuter.
1 grillad kyckling
1 röda paprikor
1 burk minimajs
5 dl vispgrädde
360 g mangochutney
2 tsk sambal oelek
lite socker
Olja till stekning
Gör så här:
Tärna paprikan och stek den lite lätt i olja på låg värme. Stö över lite socker och passa noga så att det inte bränner. Dela majsen och tillsätt den, stek ytterliggare några minuter.
Rensa och dela kycklingen i mindre bitar.
Lägg i kycklingen i en ugnsfast form och lägg över paprika- och majsblandningen. Blanda grädde, mangochutney och sambal oelek i en bunke och häll i formen.
Sätt in i ugnen ca 20 minuter i 225 grader.
Igår när Arvid sov middag passade jag på att storstäda köket. Jag impregnerade bänkskivor, dammade fläkten och skurade golven. Alltid lika skön känsla när det är gjort!
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar