Ingredienser:
en näve späda morötter
½ röd chilifrukt
2 msk rapsolja
2 msk pressad lime (för mig räckte det med en lime)
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk strösocker
½ msk japansk soya
1 tsk salt
2 msk sesamfrön (kan uteslutas)
Gör så här:
Tvätta morötterna och skala vid behov. Skär dem en gång på längden. Koka dem ca 1 minut och häll sedan av i durkslag och spola kallt vatten på dem.
Kärna ur och finhacka chilin och blanda med resterande ingredienser till dressingen.
Grilla morötterna 30-60 sekunder på vardera sida. Avsluta med att lägga upp dem på ett fat och slå över dressingen.
Klart att servera!
I veckan testade Amanda att baka själv igen och denna gång chokladbollar. Hon börjar tycka att det är riktigt roligt att baka till hennes mammas stora förtjusning ♥♥♥
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar