Nyårsmiddagen igår blev riktigt lyckad och god. Vi började med tunnbrödssnittar och champange.
Förrätten bestod av gratinerad hummer.
Den här rejäla morteln användes flitigt till huvudrätten, då köttets kanter doppades i en god pepparblandning.
Köttet stektes sedan hastigt på båda sidor för att sedan få stekas klart i ugnen.
Varmrätten ser ni ovan; stekt oxfile´, italiensk potatiskaka och rödvinssky.
Eftterrätten känner nog många av mina trogna besökare igen vid det här laget. Nämligen favoriten "dumlebrulee" med färska jordgubbar. Alltid lika gott!!
Nu håller vi tummarna för att år 2013 blir ett riktigt bra år.
Förhoppningsvis kommer en hel del positivt ske i vårt liv!
Kram
Vad gott allt ser ut, hoppas recept kommer :)
SvaraRadera
SvaraRaderaÅ VAD GOTT DET SÅG UT
VACKER DUKNING
Vilken härlig meny! Skulle jag gärna sätta tänderna i. Den där potatiskakan blev jag extra nyfiken på.
SvaraRaderaÖnskar er ett gott 2013!
Mmm, vilken fin nyårsmeny! Köttet med all den pepparn gör ju att det vattnas i munnen.
SvaraRaderaVad snitsigt ni hade fått till det med paljetterna i bordsdekorationen!
God fortsättning på det nya året!
Vad tjusiga ni ser ut! :)
SvaraRaderaTunnbrödssnittarna ser riktigt goda ut! Vad är det i dem?
Tackar!
SvaraRaderaJag vet inte exakt vad det var för ingredienser i tunnbrödsrullarna.
Jag vet bara att det var en kräftröra som var väldigt god :)
Vilken otroligt god mat :)
SvaraRaderaDesserten blev man väldigt nyfiken på att testa :)