Sidor
▼
måndag 7 maj 2012
Coleslaw med fänkål och morötter
Den här goda coleslawn bjöd min mamma på för ett tag sedan och den passar väldigt bra på grilltallriken.
Perfekt att ha i kylskåpet då den står sig i ett par dagar utan att bli dålig.
Ingredienser:
1 dl matlagningsyoghurt
1 dl majonäs
2 tsk honung
2 msk vit balsamvinäger
1 tsk flingsalt
1 tsk svartpeppar
4 dl strimlad vitkål
2 dl finstrimlad fänkål
2 dl fint skivade morötter
Gör så här:
Blanda yoghurt, majonäs, honung och vinäger. Krydda med salt och peppar.
Skär grönsakerna och vänd ner dem i dressingen.
Min kollega Martin bjöd på smarriga hamburgare för några veckor sedan då det var hans tur att bjuda till torsdagslunch. När han stekte hamburgarna lät han en skiva mozzarella smälta gott på biffarna.
Riktigt gott och något jag aldrig ätit förut!
Kram
Mor-Mia
Tack för tipset
SvaraRadera