Sidor

torsdag 5 januari 2012

Croustades med ädelost och fikonmarmelad


Idag gjorde jag några sådana här goda croustades som aptitretare innan maten.
Perfekt om man har en öppnad tub med ädelost i kylen sedan julen.
Enkelt och gott!

Ingredienser:
1 pkt färdiga croustades
ädelost på tub
fikon marmelad

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Tryck ut lite ädelost i varje croustades och klicka i lite marmelad. Sätt in i ugnen tills osten smält, ca 15 minuter.
Låt svalna lite och servera genast!






Eftersom vinterkylan och snön inte vill komma till mig, så åkte jag till den istället :)

Kram

4 kommentarer:

  1. Ser gott och enkelt ut! Har i alla fall en massa fikonmarmelad i kylen... ;)

    SvaraRadera
  2. Härlig vinterbild, mys!

    Kakan nedan - är det den som även kallas björnkaka? Det är också en mjuk kaka som man delar när den är varm och lägger på god fyllning.

    Trevlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Jag har faktiskt ingen aning om kakan brukar kallas björnkaka, men de låter väldigt lika :)

    SvaraRadera
  4. Åhh, vilken underbar kombination! Jag älskar fikonmarmelad <3

    SvaraRadera