Sidor

torsdag 19 maj 2011

Baconinlindad kyckling i svampsås


Idag blev vi i matlagningsgruppen på jobbet bjudna på ännu en god lunch. Kyckling inlindad i bacon som fått gotta sig i en god champinjonsås i ugnen. Serverat tillsammans med ris och sallad.
Om två veckor är det min tur att bjuda. Jag har än inte bestämt mig för vad det blir, så tipsa gärna!
.
.
.
.




Bloggens första headder!
  lördag firar min blogg två år. Kanske skulle ta och publicera min nya logga då..


Kram

5 kommentarer:

  1. Hej din kyckling gryta med svart vinbärs saft var väldigt god din fiskgratäng var en höjdare men är kanske inte lika god att värma / linda

    SvaraRadera
  2. Kyckling grytan med svart vinbärs saft eller fisk gratängen

    SvaraRadera
  3. Du är så duktig min vän! Tänk att två år går så fort!! Puss

    SvaraRadera
  4. Din kycklinggryta med svart vinbärssaft... fiskgratängen var en höjdare
    Du har en väldigt "god"blogg : )

    SvaraRadera