Visst är det härligt med färgglad mat nu när våren är på ingång! |
Till vår gratinerade hummer gjorde jag en mangosalsa, som bland annat innehöll mango, chilifrukt, salladslök, persilja, lime och kryddor. Det bästa är att prova sig fram och se vad man tycker är gott!
Den fina koppen på bilden är egentligen en espressokopp, men eftersom jag inte dricker kaffe så använder jag mina koppar även till annat!
Igår fick jag mitt första recept publicerat på Interioras fina sida och fler kommer!
Om ni klickar här kan ni läsa mitt första inlägg, klicka bara på blogg så kommer ni dit!
I helgen fick jag smakprov på goda korvar och ostar av en kompis som varit i Frankrike.
Allt var fantastiskt gott!
Kram
Hej!
SvaraRaderaI helgen bakade jag ditt goda morots och honungsbröd. Vilket saftigt bröd!
Jag har lagt receptet i våran blogg och länkat till dig.
Mangosalsa är ju så gott till skaldjur!!
SvaraRaderaser så gott ut
SvaraRaderaVad roligt att blogga hos dem! Bra jobbat!
SvaraRaderaOch du jag hade inte tackat nej till vare sig den där salsan eller osten och korvarna. I love!
åååh, de där ostarna ser ju helt fantastiska ut! och det gör den där salsan med, för den delen :=)
SvaraRaderaÅh, franska delikatesser... jag vill också ha!
SvaraRadera