De här kycklingwrapsen blir sååå goda när man steker kycklingen på rätt sätt. Köttet blir alldeles mört och fint och smälter riktigt i munnen. Guacamolen är en viktig del i rätten, så den bör ej hoppas över!
Ingredienser:
kycklingfiléer
smör till stekning
örtsalt
kinesisk soya
tortillabröd
gurka
tomat
sallad
2 avocado
1 påse guacamolekrydda
2 dl creme fraiche
Gör så här:
Bryn kycklingfiléerna snabbt runt om och krydda med örtsalt. Sänk sedan värmen och låt dem sedan steka på svag värme tills de är genomstekta.
Pensla filéerna med soya och skär i mindre bitar.
Mixa ihop avocado, krydda och creme fraiche till en jämn sås.
Servera guacamole, kyckling och grönsaker tillsammans med tortillabröd.
kycklingfiléer
smör till stekning
örtsalt
kinesisk soya
tortillabröd
gurka
tomat
sallad
2 avocado
1 påse guacamolekrydda
2 dl creme fraiche
Gör så här:
Bryn kycklingfiléerna snabbt runt om och krydda med örtsalt. Sänk sedan värmen och låt dem sedan steka på svag värme tills de är genomstekta.
Pensla filéerna med soya och skär i mindre bitar.
Mixa ihop avocado, krydda och creme fraiche till en jämn sås.
Servera guacamole, kyckling och grönsaker tillsammans med tortillabröd.
En perfekt fredagsrätt!
Min fina glasburk är påfylld med min goda müsli. Nu för tiden gör jag alltid dubbel sats. Lika bra när man alltid håller på. Klicka här för att komma till receptet!
Såå god att äta till fil och några hallon. Mitt favorit mellanmål!!
Kram
Såå god att äta till fil och några hallon. Mitt favorit mellanmål!!
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar