Sidor

lördag 20 juli 2013

Tacosnacks - kan lagas på grillen!


Igår bjöd jag på den här goda tacoformen, som med lätthet kan lagas på grillen. Perfekt till tapasmiddagen, tjejmingel eller som tilltugg innan maten.

Ingredienser:
Tacochips med ostsmak
Riven ost (av hushåll, guoda eller någon annan lättsmält ost)

Salsa 
1 pkt körsbärstomater
½ röd chilifrukt
½ kruka perilja
1 lime (pressa saften ur den ena halva och klyfta den andra)
flingsalt

Gör så här:
Tillaga i ugn: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut chips i en ugnssäker form och strö över riven ost. Sätt in i ugnen ca 10 minuter eller tills osten smält.

Tillaga på grillen: Forma en form av folie och lägg i chips och strö över ost. Ställ på grillen, dock ej över kolbädden, för det blir för varmt. Lägg på locket och låt stå så tills osten är smält.

Salsa: Skär tomaterna i mindre bitar, hacka chilin och persilja. Blanda görnsakerna i en bunke och pressa över en halv lime. Smaka av med flingsalt.



Klicka över salsan på chipsen och avsluta med att lägg på några limeklyftor.


Klart att servera!




Jag hittade lite fina rosor i trädgården som jag passade på att fota. 

Kram


1 kommentar:

  1. Hej
    Testade rostad färskpotatis idag
    riktigt gott och åts av stora och små

    SvaraRadera