Köttfärslimpa har aldrig tillhört mina favoriter, ända tills jag fick smaka den här!!
Underbart saftig och god. Att den sedan är enkel att laga gör inte saken sämre. Det är dock viktigt att man använder Knorrs franska löksoppa och inget annat!
Ingredienser:
800g nötfärs
1 ägg
2 dl creme fraiche
1 pkt bacon
1 påse fransk löksoppa (Knorr)
Gör så här:
Blanda ihop alltsammans (utom baconen) och forma till en avlång limpa. Lägg limpan i en smord ungsfast form och klä den med bacon. Grädda mitt i ugnen ca 45 minuter i 175 grader.
Två av stadens stora mataffärer har haft slut på Knorrs franska löksoppa, så när jag väl hittade den hos City Gross så passade jag på att bunkra upp. Knorr har även tagit bort den från sin hemsida, så hittar ni soppan - köp på er ett lager!
Vi serverade köttfärslimpan tillsammans med potatismos, brysselkål och rårörda lingon!
Amanda blåste konstverk av jättebubblor under tiden jag lagade maten!
Kram
Låter smaskens!
SvaraRaderaJag tycker att det är gott att stoppa i lite soltrorkade tomater och någon god färskost!
SvaraRaderaLöksoppan ger ju väldigt god smak.